Tillsammans för

Vaginala klimakteriebesvär Simrishamn

 

Vi ger dig

Välmående

För oss på DelSol Klinik är välmående kärnan i allt vi gör. Vi erbjuder en mångfald av skräddarsydda behandlingar som främjar ditt välmående och självförtroende. Bland annat så erbjuder vi hjälp till dig som bor i Simrishamn och som lider av vaginala klimakteriebesvär. Kontakta oss så berättar vi mera!

Förbättring

Vi tror på att förbättra livet för våra kunder genom att erbjuda banbrytande behandlingar och en oöverträffad kvalitet på service. Oavsett vad du söker är vi här för att hjälpa dig att uppnå dina mål. På DelSol Klinik är vi inte bara inriktade på yttre skönhet, utan även på att förbättra ditt inre välmående och självförtroende.

Utbildning

På DelSol Klinik har vi ett starkt engagemang för utbildning och kompetensutveckling inom skönhetsbranschen. Vi är stolta över att utbilda legitimerade sjuksköterskor inom medicinsk laser. Vårt mål är att höja kompetensen och standarden inom skönhetsvård och diverse behandlingar inom området.

Vi behandlar

Delsol klinik är en del av Delsol skönhetsvård

Högklassig skönhetsklinik

DelSol är en exklusiv skönhetsklinik som siktar högt. Vårt främsta mål är att erbjuda våra kunder det absolut bästa. Vi fokuserar alltid på att leverera enastående service, exceptionella behandlingar och produkter av överlägsen kvalitet. För att alltid vara aktuella och hålla vår standard hög utbildar vi oss ständigt inom nya tekniker och metoder.

Kostnadsfri konsultation

För att du ska få rätt hjälp erbjuder vi en kostnadsfri konsultation. Vårt dedikerade team kommer att guida dig för att hitta den perfekta behandlingen som matchar dina unika önskemål och behov. Vill du bli kontaktad? Klicka här!

MonaLisa Touch

MonaLisa Touch är en minimalt invasiv laserbehandling som syftar till att förbättra vaginal hälsa och välbefinnande. Genom att skonsamt verka på slidans slemhinna, aktiverar lasern kroppens egen produktion av kollagen. Detta resulterar i förbättrad funktionalitet och återställer den korrekta balansen i slemhinnan.

Vår behandling är snabb, relativt smärtfri och högst effektiv. Efter behandlingen krävs minimal återhämtningstid, vilket innebär att du snabbt kan återgå till din vanliga vardag.

Boka tid

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Pilgränd 4 , 271 42 Ystad

Boka tid

Ring oss

070-485 68 25

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

[formidable id=2]